Guus Hiddink speciale gast tijdens SportFilmFestival Rotterdam

Met trots heeft de organisatie van het SportFilmFestival Rotterdam vandaag bekend gemaakt dat Guus Hiddink op 12 april aanwezig is als special guest. Op het witte doek gaat op de tweede avond van het festival de documentaire van Andere Tijden Sport, ‘Hoe Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde’ in première.

De documentaire over Guus Hiddink vertelt het succesverhaal van zijn tijd in Zuid-Korea. Dit begint op het moment dat Hiddink benaderd wordt. Hij stelt onmogelijke eisen, maar de Koreanen zijn vastberaden om hem binnen te halen. In 2002 levert het Zuid-Koreaanse voetbalelftal een unieke prestatie door de halve finale te bereiken van het WK voetbal en dat gebeurt onder leiding van Guus Hiddink. Sindsdien is hij een nationale held in het Aziatische land.

Na afloop van de documentaire is Guus Hiddink, in de foyer van LantarenVenster, te gast in de dagelijkse talkshow van het festival onder leiding van Wilfried de Jong.

Het is mogelijk om hier tickets te kopen voor deze documentaire op de website.

Foto: ProShots

Meer nieuws items

SFFR Special: Docu over Diego Maradona

SFFR Special op woensdag 31 juli in LantarenVenster! Een voorpremière van de langverwachte documentaire over Diego Maradona. Voorafgaand…

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer