16 sportfilms en documentaires in laatste 2 dagen

Het weekend is bijna begonnen en het heeft veel moois te bieden….
Vanavond en morgenavond worden maar liefst 16 sportfilms en documentaires vertoond tijdens het SportFilmFestival Rotterdam. Een gevarieerd programma met o.a. de sporten tennis,
wielrennen, voetbal en vechtsport in de hoofdrol.

Nog 3 tips voor de laatste 2 dagen van het SportFilmFestival

1. All for One – Vijf jaar lang, 4000 uur, wordt de GreenEdge tour (wielrennen) gefilmd. Je ziet unieke beelden van de reis. Van de sterkste tot de meest strijdende leden. Onwaarschijnlijke kampioenen worden geboren en onvoorstelbare team- en persoonlijke doelen bereikt. Een prachtige documentaire die je zal verbazen. 

2. 89De première 89 vertelt het verhaal van hét sportmoment in 1989 in Engeland, wanneer de Premier League in de laatste minuten in de wedstrijd Liverpool-Arsenal wordt beslist. Nooit eerder was de ontknoping in de Engelse competitie zo spannend en vol dramatiek.

3. The Last Fight – Wat drijft een mens om een ander mens zo doelgericht tegen de grond te willen slaan? Marloes Coenen, superster en pionier in de wereld van Mixed Martial Arts (MMA), wordt gevolgd op weg naar het titelgevecht om wereldkampioen te worden. The Last Fight is een intiem portret van een topsporter die nog één keer wil schitteren.

Zin in een echt Rotterdams avondje uit? Dan raden we nog Boxing’82 aan. Een documentaire zoals je kan verwachten van een Rotterdamse boksschool met veel humor en gelach!

Veel (kijk)plezier!

Meer nieuws items

SFFR Special: Docu over Diego Maradona

SFFR Special op woensdag 31 juli in LantarenVenster! Een voorpremière van de langverwachte documentaire over Diego Maradona. Voorafgaand…

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer