We zijn weer terug!

Dit jaar verhuist het SportFilmFestival Rotterdam naar de Kop van Zuid.

Voor de vierde editie van het festival voor liefhebbers van sport en cultuur is LantarenVenster gekozen als belangrijkste locatie. Naast de extra mogelijkheden die het uitgaansgebied rond het film- en muziektheater op Zuid biedt, denken organisatoren Rotterdam Topsport en sportmarketingbureau SportVibes, met de verhuizing het SportFilmFestival nog aantrekkelijker te kunnen maken voor de bezoekers. Een topaanbod van interessante, bekroonde en soms spraakmakende sportfilms- en documentaires blijft daarbij de basis van het uitgebreide programma.

Van woensdag 11 t/m zaterdag 14 april krijgen de bezoekers in LantarenVenster een programma voorgeschoteld waarbij het beleven van sport en cultuur centraal staat. “Na drie succesvolle edities in Cinerama willen wij graag de volgende stap zetten in de ontwikkeling van dit evenement. Door op verschillende locaties een divers aanbod te bieden creëren wij nog meer een festivalsfeer”, zegt Gerda IJff namens Rotterdam Topsport”. Het moet voor de bezoekers een ideale avond uit worden, met de mooiste en meest indrukwekkende sportfilms- en documentaires, maar ook een dagelijkse talkshow, muziek, eten/drinken en de mogelijkheid om te overnachten in onze mooie stad en er zo een meerdaags uitje van te maken”.

Vorig jaar kochten maar liefst 2500 belangstellenden een kaartje voor een van de bijna dertig films die vertoond werden tijdens het SportFilmFestival Rotterdam. Daarnaast trokken de dagelijkse talkshows met Wilfried de Jong, fototentoonstellingen, de reünie van het kampioenselftal van Feyenoord van 1999 en de aanwezigheid van Rico Verhoeven veel aandacht.

Houdt deze website en de social media kanalen in de gaten voor de invulling van het programma van 2018.

Meer nieuws items

Nederlandse première voetbalfilm 89

Volledige filmaanbod bekend Met trots heeft de organisatie van het SportFilmFestival Rotterdam de Engelse sportfilm 89 toegevoegd…

Lees meer

De eerste titels zijn bekend

Van Guus Hiddink tot Betty Stöve: SportFilmFestival Rotterdam 2018 maakt de eerste vijf titels bekend Pre-sale voor…

Lees meer

Tweede editie SportFilm Award!

De eerste editie van de Rotterdam Sportfilm Award smaakte direct naar meer. Dus ging de brievenbus opnieuw…

Lees meer

We zijn weer terug!

Dit jaar verhuist het SportFilmFestival Rotterdam naar de Kop van Zuid. Voor de vierde editie van het…

Lees meer