Sportfilms gezocht!

Met de SportFilmAwards dagen wij talentvolle filmmakers uit tot het maken van een unieke sportfilm. Ben jij zo’n talent en heb je een geweldig plan voor een sportfilm maar mis je nog financiering? Of heb je spectaculair materiaal op de plank liggen maar kom je niet tot realisatie? Dan is dit je kans. Ding mee naar de sportfilm call en maak kans op €8.000 realisatiegeld, een première plek op het SFFR 2019 en de prijs voor de beste sportfilm van
€2.000.


Sportfilm call

Na twee succesvolle eerdere edities organiseren CineCrowd, het Sportfilmfestival Rotterdam (SFFR) en OPEN Rotterdam dit jaar wederom de sportfilm call. Voor het derde jaar op rij gaan we op zoek naar vergeten, ontroerende en verrassende sportverhalen. ‘Sport’ mag in deze call in de breedste zin van het woord benaderd worden: van voetbal tot rolschaatsen, van documentaire tot fictie film.


Selectie

Uit alle ingestuurde plannen selecteren CineCrowd en het Sport Filmfestival Rotterdam maximaal drie projecten die in première gaan op SFFR 2019, worden uitgezonden door OPEN Rotterdam en een kickstartbijdrage voor hun crowdfunding campagne ontvangen van € 4.000 mits zij in totaal minimaal € 8.000 crowdfunden. De geselecteerde filmmakers worden door het team van CineCrowd ondersteund bij hun crowdfunding middels begeleiding en exposure.

Stuur je plan voor 9 november 17:00 uur naar info@cinecrowd.com o.v.v. SPORTFILM!

Meer informatie over de vereisten en planning vind je hier!  

Meer nieuws items

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer