Volledig filmaanbod bekend

Volledige filmaanbod bekend

Met trots heeft de organisatie van het SportFilmFestival Rotterdam de Engelse sportfilm 89 toegevoegd aan de programmering. De film vertelt het verhaal van hét sportmoment in 1989 in Engeland, wanneer de Premier League in de allerlaatste minuten in de wedstrijd Liverpool-Arsenal wordt beslist. De film wordt vertoond op de afsluitende dag van het SportFilmFestival op zaterdag 14 april.

De film 89 maakt deel uit van ruim 20 sportfilms en documentaires, die worden vertoond van 11 t/m 14 april in LantarenVenster. Met de bekendmaking van het volledige filmaanbod is direct de reguliere ticketverkoop gestart. Vanaf vandaag is het mogelijk om tickets (vanaf 10 euro) te kopen. Geïnteresseerden moeten er snel bij zijn, want er zijn maar een beperkt aantal stoelen per film.

Naast het brede aanbod van sportfilms en documentaires zorgen sportjournalisten Wilfried de Jong en Frits en Barbara Barend met een dagelijkse talkshow om 21.00 uur voor de juiste ambiance. Tussen de filmblokken door gaan zij met grote namen uit de sport- en filmwereld in gesprek in de foyer van LantarenVenster. De komende weken worden de gasten bekend gemaakt via de website.

Dit jaar vindt de 4de editie van het SportFilmFestival Rotterdam plaats op de Kop van Zuid met LantarenVenster als centrale locatie. Vier avonden lang kun je genieten van de mooiste sportfilms en -documentaires van internationaal niveau, talkshows met bekende gasten uit de film- en sportwereld, muziek en een hapje en drankje.

Bekijk het volledige programma hier!

Meer nieuws items

Lees meer

Lees meer

Lees meer

Lees meer