Guus Hiddink speciale gast tijdens SportFilmFestival Rotterdam

Met trots heeft de organisatie van het SportFilmFestival Rotterdam vandaag bekend gemaakt dat Guus Hiddink op 12 april aanwezig is als special guest. Op het witte doek gaat op de tweede avond van het festival de documentaire van Andere Tijden Sport, ‘Hoe Zuid-Korea Guus Hiddink veroverde’ in première.

De documentaire over Guus Hiddink vertelt het succesverhaal van zijn tijd in Zuid-Korea. Dit begint op het moment dat Hiddink benaderd wordt. Hij stelt onmogelijke eisen, maar de Koreanen zijn vastberaden om hem binnen te halen. In 2002 levert het Zuid-Koreaanse voetbalelftal een unieke prestatie door de halve finale te bereiken van het WK voetbal en dat gebeurt onder leiding van Guus Hiddink. Sindsdien is hij een nationale held in het Aziatische land.

Na afloop van de documentaire is Guus Hiddink, in de foyer van LantarenVenster, te gast in de dagelijkse talkshow van het festival onder leiding van Wilfried de Jong.

Het is mogelijk om hier tickets te kopen voor deze documentaire op de website.

Foto: ProShots

Meer nieuws items

Voorpremière Free Solo (23 december)

Op 23 december hebben we in samenwerking met LantarenVenster, de centrale locatie van het SportFilmFestival Rotterdam, een speciale…

Lees meer

Sportfilms gezocht!

Met de SportFilmAwards dagen wij talentvolle filmmakers uit tot het maken van een unieke sportfilm. Ben jij…

Lees meer

See you next year!

De organisatie kijkt terug op vier fantastische avonden! Het SportFilmFestival Rotterdam was dit jaar voor het eerst…

Lees meer

Uitreiking 2de editie SportFilm Award

‘Tiffany’s Droom’ van Wendelien Voogd unanieme winnaar Tijdens de afsluitende dag van het SportFilmFestival Rotterdam is voor…

Lees meer